Image
Top
Navigation

Ervaringen in Het Heerenhuys

Recensies trouwen in Het Heerenhuys

 

Rick en Jozefien | 27 mei 2017

We kijken met heel veel plezier terug op onze mooie bruiloft, het Heerenhuys is een prachtige, romantische locatie om te trouwen! Alles was tot in de puntjes geregeld, er is rekening gehouden met al onze wensen. Pluspunten zijn bijvoorbeeld het vakkundige personeel, de aankleding, de heerlijke hapjes, de grote dinertafel en de ambiance. Kortom, een toplocatie in hartje Rotterdam!

 

Bastiaan en Sonja | 12 mei 2017

Toen wij kwamen kijken bij Het Heerenhuys waren we gelijk verkocht. Wij zetten al snel de datum vast en op 12 mei 2017 mochten wij trouwen op een super mooie locatie. Het feit dat het midden in de stad ligt, daar merk je helemaal niks van en Het Heerenhuys is gelegen op een lekker rustig plekje. Daarnaast is het een mooi onderhouden pand en het personeel is erg aardig. Het park wat erbij ligt is super mooi! Alles was tot in de puntjes goed verzorgd en hebben achteraf veel complimenten en positieve reacties ontvangen.

Bedankt voor het mogelijk maken van onze onvergetelijke dag! Wij hebben van de ceremonie en de lunch ontzettend genoten! Desiree, bedankt voor je geduld met het zoveel heen en weer e-mailen, wijzigen en bedenken van dingen!

 

Egbert en Natascha – 3 oktober 2015

Het is alweer een half jaar geleden dat wij zijn getrouwd. Wij willen jou hartelijk danken voor de inzet vóór, tijdens en na deze geweldige dag. Dit heeft het voor ons extra bijzonder gemaakt. Bedankt!

 

Leon en Suzanne Lengkeek – 18 december 2015

Als echte Rotterdammers zijn we op zoek gegaan naar een mooie trouwlocatie in deze geweldige stad. We kwamen al snel uit bij Het Heerenhuys. Een prachtig chique oud pand met een geweldige uitstraling midden in Rotterdam. Het is een locatie waar we goed invulling hebben kunnen geven aan onze wensen en eisen. Zowel in de voorbereiding als tijdens de dag zelf Het Heerenhuys (Ma Guise) een geweldige prestatie geleverd. Vooral het persoonlijk contact en het proactief meedenken in de voorbereiding hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook op de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgt. We hebben ons nergens druk over hoeven maken. Kortom, een onvergetelijk dag op een prachtige locatie welke we iedereen kunnen aanraden.

 

Maarten en Brenda Leening – augustus 2015

De service van Maguise is uitstekend. Maguise heeft veel ervaring met catering en dit blijkt dan ook uit alle mogelijkheden waaruit gekozen kan worden, niks is te gek. Op de dag zelf werd alles tot in de puntjes geregeld. We hadden een geweldige partymanager die regelmatig bij ons checkte of alles goed ging en alle problemen oploste. Er werd slim ingespeeld op het warme weer door het diner naar buiten te verplaatsen wat erg aangenaam was. Jammer genoeg waren er wat (opstart) problemen met de biertap en de verlichting vanwege de temperatuur maar dit werd allemaal professioneel opgelost waardoor wij nergens wat van mee hebben gekregen!
 

Bruidspaar augustus 2015

Inmiddels zijn we terug van onze huwelijksreis en genieten we nog steeds na van een geweldige bruiloft. We willen alle betrokken medewerkers van Ma Guise graag bedanken voor de goede organisatie en heerlijke catering.
 

Jos en Anneke van Leeuwen – 25 april 2014

Het feest was ook SUPER! Precies zoals we het gedacht en bedoeld hadden. Ook heel fijn dat je mooi weer voor ons geregeld had, zo konden we de toast na de plechtigheid buiten doen en konden de gasten gedurende de avond ook regelmatig even naar buiten om bij te kletsen of een luchtje/nicotine te scheppen. Binnen werd het ondertussen een leuk feest, zeker gezien de bruiloft DJ. We hebben al veel reacties gekregen dat iedereen het helemaal top vond.

Kortom, alles was leuk, zeker ook dankzij jouw uitstekende voorbereidingen en de professionele uitvoering van jullie team ter plaatse. Complimenten en grote dank, want dit feest blijft ons nog wel enige tijd bij!

 

Nevlynn en Christiaan van der Bas – 7 mei 2014

Wij hebben ontzettend genoten van onze dag en erg blij met jullie professionele werkwijze waardoor jullie onze dag vlekkeloos hebben laten verlopen.

Het Heerenhuys is voor ons een parel die wij na lang zoeken hebben ontdekt. Een prachtige locatie met sfeer en allure van weleer, perfect passend bij ons thema ‘Roaring twenties’. De organisatie van Het Heerenhuys is uiterst professioneel en heeft rekening gehouden met al onze wensen binnen het afgesproken budget. 

 

Sjoerd en Ina Lincklaen Arriens- 5 juli 2014

Mede door Dionne en haar team was onze trouwdag in het Heerenhuys onvergetelijk mooi. Al bij het eerste bezoek waren we onder de indruk van de prachtige locatie, de heerlijke tuinen, stijlvolle inrichting en bovenal professionaliteit waarmee het team ons hielp. Tijdens de open dagen/avonden kregen we al tijdens de voorbereiding de kans om de look en feel van de dag te bespreken en gedeeltelijk te proeven (en dan voornamelijk de wijnen). De uiteindelijk super goed verzorgde en mooi aangeklede dag was de kers op de taart. Het team van Maguise heeft ons volledig ontzorgd en niet alleen wij maar ook onze gasten waren diep onder de indruk van deze Rotterdamse parel.

We genieten nog elke dag na van deze geweldige dag!

 

Rene en Mieke Kruidenier – 25 september 2014

Het Heerenhuys  heeft onze trouwdag fantastisch verzorgd.
Ook de afspraken voorafgaand waren zeer persoonlijk en gezellig  en er wordt met ons meegedacht.
vooral als je met en wat kleinere groep mensen bent is dit een aanrader.
Iedereen heeft genoten van het diner hapjes en drankjes nogmaals bedankt voor de uitstekende verzorging.

 

Patrice en Ruby Portielje- 3 oktober 2014

Wij hebben echt heel erg genoten van onze waanzinnige dag. 

Alles klopte, het weer was natuurlijk fantastisch, maar ook de gehele dag was gewoon super en overtrof zelfs alle verwachtingen! 

Bij deze wilde wij ook nog even onze complimenten uitbrengen richting jullie want alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld, bedankt daarvoor!

We hebben echt alleen maar positieve reacties gehad van alle gasten en hebben ook snel nog wat foto’s terug gezien van het feest en deze zijn echt heel leuk! 🙂